Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de werkzaamheden van Mira Media? Dan kunt u bellen of mailen. Mira Media is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Gegevens
BTW: 0079.03.121.B.01
KvK: 41182122
RSIN: 007903121

Postadres
Postbus 1234
3500 BE Utrecht

Bezoekadres
Catharijnesingel 49
3511 GD Utrecht
Tel: 030-2302240
info@miramedia.nl

Routebeschrijving
Mira Media ligt in het hart van Utrecht, in Hoog Catharijne. 

Kaart(1)

Trein
Vanaf Station Utrecht Centraal loopt u richting winkelcentrum Hoog Catharijne. In Hoog Catharijne gaat u direct rechts het winkelcentrum in. Na de Albert Heijn en HEMA is een draaideur, na de draaideuren ziet u links in de hoek de deur naar de Trindeborch kantoren. Mira Media is te vinden op de zesde etage.

Auto
Vanaf alle invalswegen rond Utrecht volgt u de borden richting Centrum. Onoverdekt parkeren is (beperkt) mogelijk rondom Station Utrecht Centraal. Bij Jaarbeurs Utrecht is een groot parkeerterrein met een dagtarief. Ook rondom de Rechtbank kunt u betaald parkeren. Parkeergarages P1 en P2 zijn gelegen onder ons kantoor. Binnendoor neemt u de uitgang bij de HEMA en gaat u door de draaideuren. Na de draaideuren ziet u links in de hoek de deur naar de Trindeborch kantoren. Mira Media is te vinden op de zesde etage.
Buitenom volgt u onderstaande routebeschrijving.

Fiets en lopend
Buitenom en vanaf de binnenstad kunt u het gebouw via de ingang aan de Catharijnesingel 55 binnen komen (naast het Juridisch loket). U kunt ook de ingang van Hoog Catharijne bij het Moreelse Park nemen. U gaat met de roltrap omhoog en ziet rechts in de hoek de deur naar de Trindeborch kantoren. Mira Media is te vinden op de zesde etage.