Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Dan kunt U mailen naar info@miramedia.nl. Bellen kan natuurlijk ook. Op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 030 - 2302240.

Gegevens:

BTW: 0079.03.121.B.01

KvK: 41182122

RSIN: 007903121

 

Postadres:
Postbus 1234
3500 BE Utrecht

Bezoekadres:
Catharijnesingel 55G
3511 GD Utrecht

Tel: 030-2302240 
E-mail: info@miramedia.nl

 

kaart

 

ROUTEBESCHRIJVING

ROUTEBESCHRIJVING

Mira Media ligt in het hart van Utrecht, in Hoog Catharijne, en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Vanaf de treinen loopt u richting winkelcentrum Hoog Catharijne. Tussen de Blokker en de Didi gaat u naar rechts richting het Goldebaldkwartier. U loopt door tot de Hema en de Albert Heijn en gaat links door de draaideur naast de Hema. Na de draaideuren ziet u links in de hoek de deur naar de Tindeborch kantoren. Wij zijn te vinden op de zesde etage.

Auto
Vanaf alle invalswegen rond Utrecht volgt u de borden richting centrum. Onoverdekt parkeren is (beperkt) mogelijk rondom Utrecht Centraal Station. Bij de jaarbeurs Utrecht is een groot parkeerterrein met een dagtarief. Ook rondom de rechtbank zijn parkeerplekken met meters. Parkeergarages P1 en P2 zijn gelegen onder ons kantoor. Binnendoor neemt u de uitgang bij de Albert Heijn en gaat u door de draaideuren richting de roltrappen.  Na de draaideuren ziet u links in de hoek de deur naar de Tindeborch kantoren. Wij zijn te vinden op de zesde etage.Buitenom volgt u onderstaande routebeschrijving.

Lopend en op de fiets

Buitenom en vanaf het centrum kunt u het gebouw via de ingang aan de Catharijnesingel nummer 55 binnen komen (naast het Juridisch loket). U kunt ook de ingang van Hoog Catharijne bij het Moreelse park nemen. U gaat met de roltrap omhoog en ziet voor de draaideuren, rechtsachter in de hoek, de deur naar de Tindeborch kantoren. Wij zijn te vinden op de zesde etage.

Op de brug over de Catharijne Singel is een grote gratis fietsenstalling.