Journalistiek

• "Journalistiek in de multiculturele samenleving", Ellen de Vries (samensteller)
    NVJ-projectbureau Migranten & Media, 2004
    multi-culti-journalistiek.pdf [1,8 MB]
  • "Multiculturaliteit en journalistiek in Nederland", Mark Deuze 2002
    deuze.pdf [303 kB]
  • "Hoge drempels. Nederlandse redacties en allochtone journalisten", Farin Ramdjan
    Mixed Media, februari 2003
    hogedrempels.doc [98 kB]

Om pdf-bestanden te lezen is het (gratis) programma Acrobat van Adobe nodig. Dit kan gedownload worden door onderstaande link te volgen: www.adobe.nl/products/acrobat/readstep.html