Mira Magazine

Mira Magazine komt vier maal per jaar uit.
Geïnteresseerden die een abonnement op de papieren versie van het magazine willen, kunnen zich hiervoor opgeven door een email met adresgegevens te sturen aan redactie@miramedia.nl

Om pdf-bestanden te lezen is het (gratis) programma Acrobat van Adobe nodig. Dit kan gedownload worden door onderstaande link te volgen.
www.adobe.nl/products/acrobat/readstep.htmlmm304_frontpage

Mira Magazine nr. 2, 2004

MM0204.pdf
[1447,7 KB]
Mira Magazine nr.2, 2004
als pdf document

In dit nummer onder meer: Urban Radio, een interview met architecte Nahasti Tafahomi en de vaste column van Betta Plebani (radioprogrammamaakster) die tijdelijk Nederland heeft verruild voor China. In de rubriek Uitgelicht aandacht voor regionale omroepen en hun zoektocht naar diversiteit.


 

mm104_frontpage

Mira Magazine nr. 1, 2004

MM0104.pdf
[1319,6 KB]
Mira Magazine nr.1, 2004
als pdf document

In dit nummer onder meer allochtone medewerkers bij Radio Nederland Wereldomroep en een interview met Aranka Kellerman (LBR). In de rubriek Uitgelicht staan de Week of Action en een interview met Leen d'Haenens over monitoringsonderzoeken. Ook is het verslag van de conferentie Meer kleur in Flevoland en een bezoek aan Lombok door de School voor Journalistiek te lezen.

Mira Magazine nr. 4, 2003

nieuwsbrief dec 12 p-2003.pdf
[1526,6 KB]
  • In dit nummer onder meer een interview met cabaretier Najib Amhali, veel jaaroverzichten, mediahervormingen in China, aantallen allochtone werknemers bij de omroep volgens de rapportages voor de wet samen en verslagen van debatten en evenementen in het laatste kwartaal van 2003.

Mira Magazine nr. 3, 2003

Mira Magazine nr. 3, 2003 als pdf-document
[428,5 KB]
  • In dit nummer onder meer een interview met actrice Maryam Hassouni (Dunya en Desie) en een artikel over Motion Culture, een project van Mira Media in samenwerking met de grote filmfestivals in Nederland. In de rubriek Uitgelicht staan jongeren in de media centraal.

Mira Magazine nr. 2 juni 2003

Mira Magazine nr. 2, 2003 als pdf-document
[509,9 KB]
  • In dit nummer onder meer een interview met Lajos Kalános, winnaar van de eerste oeuvre-award van de Stichting Academy Awards en een nadere kennismaking met Giovanni Massaro. Sinds het voorjaar 'runt' hij de afdeling Communicatie & Informatie bij Mira Media. Betta Plebani bericht vanuit haar standplaats Shanghai en in de rubriek Uitgelicht staan de lokale media-activiteiten van Mira Media centraal.

Mira Magazine nr. 1, 2003

Mira Magazine nr. 1, 2003 als pdf-document

[545,8 KB]

  • In dit nummer onder meer een interview met acteur Mohammed Chaara en een column van Betta Plebani; radioprogrammamaakster die tijdelijk Nederland heeft verruild voor China. In de rubriek Uitgelicht staan de media-educatieprojecten van Mira Media centraal.