Netwerkdag multicultureel talent

13 mei 2012

Op 23 mei organiseren Mediastages, de publieke omroepen AVRO, BNN, EO, KRO, NCRV,  NTR, VARA VPRO en de NPO en Beeld en Geluid een stage netwerkdag voor multicultureel talent. Bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid kunnen studenten kennismaken met programmamakers en op zoek gaan naar een stageplaats die aansluit bij hun opleiding en interesses.

De organiserende partijen zoeken jong talent met een passie voor de mediawereld en een multiculturele achtergrond. De netwerkdag richt zich op studenten die een (media)gerelateerde opleiding volgen op MBO, HBO of WO niveau en op zoek zijn naar een stage in het studiejaar 2012-2013. 

Tijdens de middag kunnen studenten contact leggen voor stagevacatures op het gebied van onder andere Redactie, Productie, Communicatie en Marketing, P&O en Webdesign. Er zullen programmamakers en vakmensen aanwezig zijn van onder andere Z@ppLive, Pauw & Witteman, Man Bijt Hond, Kassa, BNN University, Opium, 101TV, De Reünie en Memories. De deelnemers kunnen voorafgaand aan de netwerkmiddag een gratis bezoek brengen aan de Beeld en Geluid Experience.

In 2010 organiseerde Mediastages in samenwerking met de AVRO, KRO ,NCRV, NTR, VARA, VPRO ook twee stage netwerkdagen voor multicultureel talent. “We hebben toen  concrete vacatures vervuld en zowel de studenten als de programmamakers waren zeer enthousiast over deze inspirerende middagen”, aldus hoofd Mediastages Jannerieke Hommenga. Naar aanleiding van dit succes hebben de EO, BNN en Beeld en Geluid besloten dit jaar aan te sluiten bij het initiatief.

Meer informatie

« terug