Marketing voor tandartsen

2023-11-01
TopPraktijk

Vergroot jouw patiëntenbestand met behulp van (online) marketing

Ga jij binnenkort een nieuwe tandartspraktijk starten? Of heb je al een tandartspraktijk, maar heb je de ambitie om te groeien? TopPraktijk is dé samenwerkingspartner voor tandartsen op het gebied van websites en (online) marketing. Wij helpen je graag aan een mooie en professionele website op maat voor jouw praktijk. Hiermee kun je je onderscheiden van de concurrentie en nieuwe patiënten aantrekken. Daarnaast werken wij samen met jou aan de online en offline zichtbaarheid van jouw praktijk. Wil je meer weten? Lees dan gerust verder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Tandarts website laten maken?

Het team van TopPraktijk is gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk websites. Wij beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maken wij kennis met jou en jouw praktijk en bespreken wij alle mogelijkheden voor jouw praktijk. Mocht je na dit gesprek geïnteresseerd zijn in een nieuwe website voor jouw praktijk, dan zullen wij een intake met je inplannen om al jouw wensen in kaart te brengen. Op basis hiervan gaat ons team van ervaren webdesigners en -developers voor jou aan de slag om een website te ontwerpen én realiseren, die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook nog eens volledig is geoptimaliseerd voor zoekmachines en uitstekend werkt op alle apparaten en browsers. Wil jij ook een tandarts website laten maken? Bel ons gerust.

Marketing voor tandartsen

Als je een mooie, nieuwe website hebt laten maken, dan wil je natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen jouw website bezoeken. Maar, hoe zorg je ervoor dat jouw website wordt bezocht door potentiële patiënten? Het team van TopPraktijk helpt je graag op weg. Door gericht (online) marketing in te zetten voor jouw praktijk, zorgen wij voor een consistente, maandelijkse stroom aan nieuwe bezoekers. Doordat wij de website marketingtechnisch optimaal hebben ingericht, verleiden wij de potentiële patiënten om zich in te schrijven bij jouw tandartspraktijk, in plaats van bij de concurrent. Dit doen wij door op het juiste moment in beeld te komen bij de juiste mensen, met de juiste boodschap. Wil je meer weten over marketing voor tandartsen? Bel ons gerust.

Vrijblijvend kennismaken?

Je bent van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Maar wij komen ook graag langs op de praktijk. Neem contact met ons op en wij zullen de mogelijkheden bespreken.