Photobooth Huren - Ontwerp en huur je eigen photobooth - Confetti Photobooth

2023-09-22
Jeroen

Photobooth Huren

Ben je op zoek naar een unieke en leuke toevoeging voor jouw evenement of feest? Overweeg dan eens om een photobooth te huren! Een photobooth is een geweldige manier om jouw gasten te vermaken en onvergetelijke foto's te maken. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of beurs, een photobooth zorgt altijd voor plezier en hilarische herinneringen.

Bij het huren van een photobooth kun je kiezen uit verschillende lettertypes, kleuren van de draaiende led verlichting. Daarnaast kun je de photobooth volledig personaliseren met bijvoorbeeld een gave passende achtergrond, props en natuurlijk foto-templates. Zo wordt de photobooth echt een onderdeel van jouw evenement en past het perfect bij de sfeer en uitstraling die je wilt creëren.

Ontwerp en huur je eigen photobooth

Als je op zoek bent naar een photobooth die volledig aan jouw wensen voldoet, kun je er ook voor kiezen om je eigen photobooth te ontwerpen en huren. Dit biedt talloze mogelijkheden om een unieke en persoonlijke photobooth te creëren. Je kunt zelf bepalen hoe de photobooth eruit komt te zien, welke functies het heeft en hoe het geïntegreerd kan worden in jouw evenement.

Bij het ontwerpen en huren van je eigen photobooth kun je onder andere kiezen uit verschillende materialen, kleuren en thema's. Je kunt de photobooth laten  stralen met jouw eigen logo of een speciaal ontwerp. Daarnaast kun je extra functionaliteiten toevoegen, zoals een greenscreen, social media integratie of live fotostreaming. Op deze manier maak je van jouw photobooth een echte eyecatcher en zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten.

Confetti Photobooth huren

Een populaire keuze bij het huren van een photobooth is de Confetti Photobooth. Deze photobooth brengt niet alleen plezier en vermaak, maar ook een feestelijke sfeer! De Confetti Photobooth is uitgerust met confettikanonnen die met een druk op de knop voor een regen van confetti zorgen. Dit zorgt gegarandeerd voor enthousiaste reacties en mooie foto's!

Naast de confettikanonnen heeft de Confetti Photobooth alle functies die je mag verwachten, zoals een hoge resolutie camera, direct printen van foto's en een touchscreenscherm voor eenvoudige bediening. Bovendien kun je de photobooth personaliseren met een speciale achtergrond en props die passen bij het thema van jouw evenement. Met de Confetti Photobooth maak je van jouw feest een onvergetelijke ervaring die iedereen nog lang zal herinneren!

1. Personaliseerbaar

Maak je foto's uniek door ze te voorzien van teksten, logo's of kleuren ledverlichting en letterypen of logo's

2. Onbeperkt printen

Tijdens je boeking kun je onbeperkt foto's printen. Ook dubbel.

3. Bezorgen en ophalen

Wij bezorgen, installeren en halen de photobooth ook weer op.

4. Meer dan foto's

Maak niet alleen foto's, maar ook video's, gifjes en boomerangs en mail die direct.

5. Online fotoalbum

Alle gemaakte content wordt verzameld in een online fotoalbum welke je achteraf kan downloaden in een veilige omgeving.

6. Onbeperkt foto's maken

Je kunt onbeperkt foto's of video's maken.

7. Scherpe prijzen

Onze prijzen zijn zeer concurrerend. Huur ook gave lichtletters en zie je voordeel!

Huur nu de beste en mooiste photobooth 

Wil je ook een onvergetelijk feest of evenement organiseren? Boek dan nu je photobooth van www.photoboothopmaat.nl onderdeel van www.event-vrienden.nl

 

Ontwerp en huur je eigen photobooth